Lak coating & Lak bescherming

Onze coating is een doorontwikkelde variant van OEM autolakken. Dit is vrij nieuw maar de laatste jaren steeds populairder in Nederland. Naast een hoogglans afwerking is vooral een matte uitstraling de laatste tijd erg gewild.

De coating is vergelijkbaar met het overspuiten van een voertuig. Niet te vergelijken met plastidip maar eerder met poedercoating. Een coating dat gespoten wordt met lak ipv poeder. Lak met de eigenschap van de sterkte van poedercoating. Het beschermt de OEM lak tegen lichte gebruikerskrassen, weersinvloeden, zuur, zout en brandstof. Naast dat de coating zonder de OEM lak te beschadigen weer makkelijk te verwijderen is, is de coating uiterst flexibel waardoor deze in exreme omstandigheden niet barst. Het is daarom een uitstekende bescherming voor de OEM lak tegen steenslag. Bij verwijdering vanwege inruil of verkoop heeft het voertuig weer haar originele gloednieuwe kleur zonder steenslag waardoor dit een enorme voordeel op de restwaarde geeft.  

In tegenstelling tot carwrappen zal er bij verwijdering van de coating geen snijkrassen in de OEM lak te zien zijn. Tevens voelt en ziet onze coating hetzelfde uit als een professioneel gespoten OEM lak ipv een folieachtige structuur.

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Contact

Vestiging Kantoor ( nieuw adres )
Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht

Telefoonnummer 085-0651048
E-mail info@rmp-cardesign.nl

Scroll naar boven