You can have any color you want,
as long as it's CARDIP.

Offerte aanvragen ››

Cardip Paint Protection Color Film

Een auto met een mooie kleur zien rijden of bij een autodealer gezien? En wilt u deze kleur graag laten spuiten op uw auto? De opties voor het veranderen van kleur van uw auto is beperkt gebleven tot het spuiten en het inpakken van auto's (Carwrapping). Een van de nadelen van Carwrapping is de beperkte keuze in kleuren.

RMP Cardesign biedt u de mogelijkheid om de voordelen van bescherming van uw huidige autolak met het personaliseren van uw auto. Met een kleurcode dat u bij een autodealer kunt opvragen is het voor ons mogelijk deze kleuren precies na te maken en af te werken in hoogglans of matt. Ook kleuren uit onder andere pearls van Hypershift, Supershift en Neon kunnen wij voor u maken. 

Wilt u liever de huidige kleur van uw auto behouden maar toch de voordelen van autolak bescherming hebben? Kies dan rechts voor onze transparante Cardip Paint Protection Film >> 

cardip-color

Onbeperkt kleurenplezier.

Echte effecten en originele kleuren - zo geeft Cardip Paint Protection Color Film uw voertuig een uniek karakter. Verborgen harmonieën en contrasten komen tot leven door krachtige kleuren. Met Cardip Paint Protection Color Film laat u uw auto stralen in alle kleuren en effecten die ook met een klassieke lak kunnen worden bereikt. Naast de standaard UNI- en RAL-kleuren, kunt u elk ander effect kleuren zoals metallic en parelmoer. Ook originele kleuren van autofabrikanten is bij ons mogelijk. Doormiddel van een kleurcode is het mogelijk om exact deze kleur te maken.  

cardip-spruehfolie-innovation-farben-farben-hochglanz

Afwerking 2K Cardip blanke lak

Voor een sterke oppervlakte en een maximale bescherming van uw autolak kunt u kiezen voor de afwerking glans en mat. Wanneer u kiest voor glans zal dankzij de heldere afwerking de 2K blanke lak van Cardip nagenoeg niet te zien. Cardip 2K autolak is bestendig tegen benzine, diesel, reinigingsmiddelen, chemicaliën en andere narigheid dat uw autolak kan aantasten. Net als lak kan ook Cardip 2K blanke lak geschuurd en gepolijst worden. Hierdoor kunnen microscopisch kleine krasjes en oppervlakkige beschadigingen gemakkelijk worden weggepolijst.

cardip-pflegeOnderhoud voor Cardip Paint Protection ( Color ) Film 

Of het nu gaat om een ​​wasstraat of een ouderwets handwas. Het onderhouden van Cardip Paint Protection ( Color ) Film is hetzelfde principe als het onderhouden van autolak. De meercomponentenstructuur is bestand tegen alle gangbare invloeden en maakt het mogelijk om het oppervlak bij krassen op dezelfde manier te polijsten als autolak.

Met onze hoogwaardige CARDIP verzorgingsproducten kunt u uw CARDIP gecoate auto snel en betrouwbaar reinigen. De verzorgingsadditieven geven de Cardip Paint Protection ( Color ) Film net als autolak een extra beschermende nanolaag. Deze kunt u binnenkort bestellen via onze webshop. Wanneer deze producten in onze webshop te bestellen zijn kunt u uw Cardip Paint Protection ( Color ) Film in top conditie te houden!

Naar de webshop >>

cardip-dip-abziehen

Verwijderen van Cardip Protection ( Color ) Film

Speciaal ontworpen voor een hoge duurzaamheid heeft onze Cardip Protection ( Color ) Film een zeer hoge kleefkracht op alle oppervlakken. Ondanks de extreem hoge kleefkracht kan het indien nodig worden verwijderd zonder resten achter te laten. In tegenstelling tot conventionele film wordt er geen lijm gebruikt die de originele autolak kan aantasten.

din

Onze Cardip Protection film producten zijn getest volgens DIN EN ISO 20567-1 - Multi-impacttest voor autolakken:
Zeer goede weerstand tegen meervoudige steeninslagen (0,5). Wereldwijde erkende, gestandaardiseerde testmethode voor het testen van de steenslagweerstand van voertuigcoatings. 

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Contact

Vestiging Kantoor 
Oder 20
2491 DC Den Haag

Telefoonnummer 085 047 0755

E-mail info@rmp-cardesign.nl

Scroll naar boven