Preserves the value of your original paint. Use an invisible coating for your car paint. Use our Cardip Paint Protection Film.

Offerte aanvragen ››

Cardip Paint Protection Film

Verzegel de lak van uw auto met Cardip Paint Protection Film. Een onzichtbare bescherming tegen stenen, krassen en vuil. Als een tweede huid hecht Cardip Paint Protection Film zich aan uw originele lak en beschermt deze met een dubbele laagdikte van ongeveer 200 my. De moderne autolak heeft een laagdikte van ongeveer 110my. Om de originele lak van een auto te beschermen, moet de oppervlaktecoating zo dik mogelijk zijn, zodat de inslaande stenen een zo dik mogelijke coating moeten doordringen om de originele blanke lak of de onderliggende toplaag te beschadigen. Hoe sterker en dichter de beschermende film is, hoe meer energie er wordt afgenomen van de inslaande stenen en hoe lager de mate van beschadiging in de originele lak.

Wilt u de huidige kleur van uw auto wijzigen met de voordelen van autolak bescherming? Kies dan rechts voor onze Cardip Paint Protection Color Film >>

cardip-finishslider-racing-steinschlagschutz paint rotect

De ultieme bescherming tegen vallende stenen.

Cardip Paint Protection Film hecht zich als een tweede huid aan uw originele lak en beschermt deze tegen schade door onder andere steenslag en krassen, maar ook tegen agressieve chemicaliën en vervaging door intensieve UV-straling. Cardip Paint Protection Film is zeer transparant. Cardip Paint Protection Film behoudt de originele fabriekskwaliteit van uw lak en biedt jarenlange betrouwbare bescherming. De meerlaagse technologie zorgt ervoor dat gehele oppervlakte worden afgedekt en optimaal beschermd wordt.

cardip-spruehfolie-innovation-farben-farben-hochglanz

Afwerking 2K Cardip blanke lak

Voor een sterke oppervlakte en een maximale bescherming van uw autolak kunt u kiezen voor de afwerking glans en mat. Wanneer u kiest voor glans zal dankzij de heldere afwerking de 2K blanke lak van Cardip nagenoeg niet te zien. Cardip 2K autolak is bestendig tegen benzine, diesel, reinigingsmiddelen, chemicaliën en andere narigheid dat uw autolak kan aantasten. Net als lak kan ook Cardip 2K blanke lak geschuurd en gepolijst worden. Hierdoor kunnen microscopisch kleine krasjes en oppervlakkige beschadigingen gemakkelijk worden weggepolijst.

cardip-pflegeOnderhoud voor Cardip Paint Protection ( Color ) Film 

Of het nu gaat om een ​​wasstraat of een ouderwets handwas. Het onderhouden van Cardip Paint Protection ( Color ) Film is hetzelfde principe als het onderhouden van autolak. De meercomponentenstructuur is bestand tegen alle gangbare invloeden en maakt het mogelijk om het oppervlak bij krassen op dezelfde manier te polijsten als autolak.

Met onze hoogwaardige CARDIP verzorgingsproducten kunt u uw CARDIP gecoate auto snel en betrouwbaar reinigen. De verzorgingsadditieven geven de Cardip Paint Protection ( Color ) Film net als autolak een extra beschermende nanolaag. Deze kunt u binnenkort bestellen via onze webshop. Wanneer deze producten in onze webshop te bestellen zijn kunt u uw Cardip Paint Protection ( Color ) Film in top conditie te houden!

Naar de webshop >>

cardip-dip-abziehen

Verwijderen van Cardip Protection ( Color ) Film

Speciaal ontworpen voor een hoge duurzaamheid heeft onze Cardip Protection ( Color ) Film een zeer hoge kleefkracht op alle oppervlakken. Ondanks de extreem hoge kleefkracht kan het indien nodig worden verwijderd zonder resten achter te laten. In tegenstelling tot conventionele film wordt er geen lijm gebruikt die de originele autolak kan aantasten.

din

Onze Cardip Protection film producten zijn getest volgens DIN EN ISO 20567-1 - Multi-impacttest voor autolakken:
Zeer goede weerstand tegen meervoudige steeninslagen (0,5). Wereldwijde erkende, gestandaardiseerde testmethode voor het testen van de steenslagweerstand van voertuigcoatings. 

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Contact

Vestiging Kantoor 
Oder 20
2491 DC Den Haag

Telefoonnummer 085 047 0755

E-mail info@rmp-cardesign.nl

Scroll naar boven